Відео, Конкурс, Краса, Суспільство

Про мрії, захоплення і перемоги на конкурсах краси розповіла юна шосткинка “Міс Україна 2024”, Олеся Сочан (+відео)

Як воно бути титулованою “Юна Міс Україна 2024” , попитали ми у володарки переможної корони, маленької шосткинки Олесі Сочан. Як вже писав наш сайт, дівчинка була учасницею 25-го ювілейного Національного дитячого фестивалю моди і таланту “Міні-міс Україна 2024”, який пройшов у Тернополі.  Олеся, без зайвої сором’язливості чи пихатості, відповіла: “Приємно. У мене всі нагороди зберігаються вдома на почесному місці, на полочці над моїм столом, там лежать всі мої корони”.

Вияляється, 11-річна Олеся бере участь у конкурсах краси з 5-ти років. Дебют був у рідному місті, коли юних красунь Шостки зібрали на конкурс “Дюймовочка 2018”. Тоді Олеся отримала титул “Міс посмішка”. Не зупиняючись на досягнутому, дівчинка, у цьому ж, 2018 році, вийшла на столичну сцену та отримала перемогу й титул у своїй віковій категорії.

Далі в скарбничку юної красуні додалися перемоги у конкурсі “Міні-міс Таврія 2021” (ІІ місце) і “золото” на Всеукраїнському фестивалі моди і таланту “Маленька Красуня України 2023” у Києві.

У цьому році на дитячий фестиваль моди і таланту “Міні-міс Україна 2024” у Тернопіль з’їхалися дівчатка з різних куточків нашої держави, усього 49 учасниць. Їм було запропановано 3 категорії: “модель”, “талант” та “амбасадор”.

Юна шосткинка обрала “талант”, адже підготувала на конкурс вірш, який написала сама. До речі, Олеся Сочан римовані рядки стала складати з 8-ми років та мріє в майбутньому видати авторську збірку. Конкурсний вірш дівчинка присвятила нашим захисникам і стала найкращою у віковій категорії 11-14 років.

Як згадує мама Олесі, пані Наталія, підіймаючись сходами на сцену для отримання нагороди, дівчинка оступилася і майже впала, але це її не збентежило. Вона тут же піднялася, поправила віночок і з посмішкою юної “Міс України” піднялася на сцену.

Нині корона “Юна Міс Україна 2024”  поповнила нагороди Олесі Сочан, а дівчинка продовжує мріяти побувати на концерті улюблених популярних і яскравих зірок корейських k-pop гуртів, імена яких знає напам’ять та продовжує допомагати волонтерам плести сітки та кікімори, робити окопні свічки.

А ще Олеся згадує, як у рамках фестивалю вони з дівчатками взяли участь в екоініціативі з озеленення України та висадили дерева своїх мрій.

Ми васаджували дерева: рожевий каштан, сакуру та інші. На кожне деревце прикріпили стрічки з нашими бажаннями. Я побажала миру Україні.

Коментувати