Освіта, Суспільство

Очільниця Шосткинського району привітала випускників Середино-Будської громади

Вчора, 14 червня, у Шостці відбулось урочисте вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту учням 11-х класів закладів освіти Середино-Будської територіальної громади.

Як інформує Шосткинська РВА у соцмережах, цьогоріч для 66 випускників завершився один важливий етап життя і розпочався новий.

До привітань долучилася тимчасово-виконуюча обов’язки голови Шосткинської районної державної адміністрації начальниця районної військової адміністрації Оксана ТАРАСЮК.

Ви – майбутнє нашої держави, сильна молода генерація, на яку ми покладаємо великі надії. Здобувайте освіту, працюйте, примножуйте славу України, та обов’язково повертайтеся додому відбудовувати рідний край». Вона побажала випускникам світлого майбутнього під мирним небом, везіння, успіхів, досягнення нових висот та впевненості у своїх силах.

Очільниця району спільно з секретарем Середино-Будської міської ради Олегом ЗАГОРСЬКИМ вручила «золоті» медалі шістьом випускникам.

З особливою шаною, випускники подякували своїм педагогам, які були поруч цих одинадцять безтурботних років, які зігрівали їх теплом своїх сердець. Зворушливо звучали слова подяки для батьків, котрі підтримували їх на шляху до знань.

Коментувати