Безпека, Влада, Суспільство

Оперативна ситуація на Сумщині: порятунок пацієнтів обласного геріатричного пансіонату, знищення ворожих засобів ураження та ліквідація лісових пожеж, спричинених ворогом (+ відео)

Про це в ефірі національного марафону «Єдині новини» повідомив начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир АРТЮХ.

Очільник області зазначив, що пацієнти геріатричного пансіонату, по якому росіяни вчора здійснили авіаудар, евакуйовані в безпечні місця.

Пораненим надається медична допомога. Вони знаходяться в лікарнях міста Суми, наразі загрози їх життю немає.

Частина пацієнтів пансіонату розміщена у спеціально підготовлених закладах у Сумській області. Цей процес наразі продовжується, область працює, щоб влаштувати усіх пацієнтів геріатричного пансіонату у закладах, де їм буде надаватись весь комплекс необхідних послуг

Також Володимир АРТЮХ акцентував увагу на посиленні захисту Сумщини.

Протягом тижня на території області було знищено 36 ворожих “Шахедів”.

Так, за минулу добу, зокрема, було збито 6 ударних БпЛА. Завдяки роботі ППО вдалося запобігти тій шкоді, яку планував завдати ворог.

178 виїздів здійснили вогнеборці Сумщини за минулий тиждень. 126 із них – на пожежі в екосистемах, які виникли внаслідок спеціального підпалу ворогом та навмисного знищення наших лісів, полів.

ДСНС продовжує оперативно ліквідовувати наслідки ворожих злочинів. На рівні Міністерства внутрішніх справ України прийнято рішення щодо посилення Служби. Для цього нам буде добавлено екіпажі із західних регіонів.

Коментувати