Війна РФ проти України, Енергетика, Суспільство

Обережно, шахраї! Недоброчесні користувачі соцмереж використовують назву «Укренерго» для заманювання українців на свої сторінки

Підписники “Укренерго” надіслали черговий приклад відверто «клікбейтної» сторінки із фейковим попередженням про те, що «світла не буде».

При цьому, шахраї, заради збільшення кількості відвідувань, не гребують жодними методами. Просто на фейсбук-сторінці фейкового «Укренерго» є посилання ще й на телеграм-канал, де нібито можна зробити запис в е-чергу для відвідання ТЦК.

Проте і це ще не все!Цього разу – вигадані твердження про «зональні» відключення світла, начебто різні міста будуть віднесені до різних зон і в них буде різна тривалість відключень.

Це чергове ІПСО. Вигадка не має під собою жодних підстав, крім спроби отримати нових підписників на анонімні телеграм канали, на яких не буде правдивої інформації.

Будьте обачними у виборі джерела інформації. І не переходьте за підозрілими посиланнями! Дякуємо за допомогу в боротьбі із шахраями, – закликають в “Укренерго”.

– Будь ласка, щодо вимушених відключень електроенергії, які спричинені винятково ракетно-дроновими атаками росії, користуйтесь інформацією лише з офіційних джерел: сторінки Укренерго, Міненерго та вашого обленерго.

Коментувати