Благоустрій, ЖКГ, Новини, Суспільство

На цьому тижні нова підрядна організація почне вивозити сміття з мікрорайону Капсуль

Проблема з вивозом сміття з контейнерів багатоповерхівок на окремих вулицях мікрорайону Капсуль, залишається поки незмінною. Про це в котрий раз наголосив міський голова Микола Нога під час апаратної наради. Нагадаємо, перевізник відмовилася вивозити сміття через брак кадрів та низьким рівнем проплат населення за надані послуги.

Зі слів начальника УЖКГ Геннадія Мелашенко, на минулому тижні відбувся конкурс по обслуговуванню мікрорайону Капсуль і вже на цьому тижні новий перевізник приступить до роботи.

Міський голова зазначив, що нова організація по вивозу сміття має з першого дня виконувати свої роботи як слід. Він доручив керівнику УЖКГ визначитися з перевізником по техниці, яка буде задіяна в роботі та з обсягом робіт.

Щоб він організував роботу краще, ніж попередній перевізник. щоб ми не змінювали їх, третій, четвертий раз, – наголосив Микола Нога.

Також на минулому тижні комунальники продовжували роботи з благоустрою територій, вивозили опале листя, провели очищення зливових каналізацій, розвозили дрова мешканцям громади, які потребують допомоги, розповів керівник УЖКГ.

Коментувати