Влада, Новини, Призначення, Суспільство

На Сумщині представили нового керівника “Сумиоблагроліс”, підприємства, яке має кримінальні справи, незаконний вируб дерев та суттєві фінансові збитки

Виконуючим обов’язки генерального директора обласного комунального агролісогосподарського підприємства “Сумиоблагроліс” став Сергій Сезоненко. До призначення на посаду він три роки очолював ДП “Сєверодонецьке лісомисливське господарство”, а загалом має 27 років досвіду роботи у сфері лісового господарства.

Начальник Сумської обласної військової адміністрації Володимир Артюх привітав новопризначеного керівника й побажав швидких та якісних результатів на посаді.

Очільник області акцентував на важливості прозорої діяльності «Сумиоблагролісу» в тому числі на забезпечення оборонних потреб прикордонної Сумщини.

Володимир Артюх зазначив, що наразі «Сумиоблагроліс» має серйозні проблеми: кримінальні справи щодо керівників дочірніх підприємств, низька реалізація продукції, незаконний вируб дерев і суттєві фінансові збитки.

Ще одне важливе питання – це оборонні замовлення. Ми мали відповідний запит від військових, які стоять на обороні Сумщини, однак через неспроможність нашого підприємства «Сумиоблагроліс» я був змушений звертатись до ДП «Ліси України» для отримання необхідної допомоги. Це катастрофічна ситуація. Сподіваюсь, що новий керівник виправить ситуацію і працюватиме на оборону нашої області, а також забезпечить економічний розвиток лісогосподарського підприємства, – акцентував Володимир Артюх.

Сергій Сезоненко, вертаючись до колективу і депутатів обласної ради, першочерговими задачами на посаді назвав посилення фінансової спроможності, забезпечення ефективної роботи у всіх дочірніх підприємствах.

Наше перше завдання – підняти підприємство з колін, вивести з кризи. Ми добре знаємо про невиконання планів, заборгованість по виплаті заробітної плати, про кримінальні провадження. Я дякую за довіру керівництву області, депутатському корпусу. Обіцяю вже з першого дня працювати над покращенням фінансово-економічної ситуації на дочірніх підприємствах “Сумиоблагролісу” і сумлінно виконувати всі завдання, покладені на мене, аби підприємство працювало на користь держави.

Коментувати