Війна РФ проти України, Влада, Суспільство

Міський голова Микола Нога подякував шосткинцям за витримку в складних умовах відключення світла, розповів про ситуацію з критичною інфраструктурою, яка зазнала руйнувань унаслідок ворожої атаки

На сьогоднішній день частково відновлена подача води та електроенергії, повідомив міський голова Микола Нога під час звернення до мешканців громади.

До завершення першочергових заходів ми повинні триматись, ми повинні пережити це. До 1 жовтня першочергові заходи будуть ліквідовані.

На зруйнованих котельнях почали розбирати завали та робити дефектовку знищених об’єктів.

Коли проведуться першочергові заходи, стане більш зрозуміло що знешкоджено повністю, що потребує заміни. Декілька трансформаторних підстанцій зруйновані вщент. – повідомив Микола Петрович.

Від сьогодні починають працювати комісії, які визначатимуть де ставити транформаторні підстанції і якої потужності, а також до якої системи енергозабезпечення Шосткинської громади їх підживляти.

Я дякую обласній адміністрації, нас серьозно підтримують органи МНС всього рівня. Завтра ми домовились про розгляд питання у Міненерго України. По телефону з заступником міністра енергетики ми узгодили напрямки розмови, яку допомогу вони зможуть надати.

Загальними зусиллями будемо намагатись ліквідувати цю страшну загрозу, яка виникла, яка прийшла на нашу землю.

Дякую всім, хто приймає участь у відновленні Шосткинської громади!

Коментувати