Волонтерство, Новини, Суспільство

Молоде подружжя з Шостки всі весільні гроші передали на помсту за загиблих і поранених Героїв

Шосткинські молодята, Сергій і Олена передали всі гроші, які їм подарували на весілля, на помсту за загиблих і поранених Героїв.

Сергій Попченко, учасник АТО, він пішов захищати рідну землю разом зі своїм рідним братом ще у далекому 2014 році, зразу ж після анексії Криму, вижив у Дебальцівському котлі.

З початком повномасштабної війни знову взяв до рук зброю, був тяжко поранений під Черніговом. Як говорить Сергій,  його хребет тримається на металоконструкціях. Його брат Олександр, позивний “Тєнь”, ветеран “Азову”, зараз проходить довгу реабілітацію після тяжкого поранення. Як написав на своїй сторінці Фейсбук Віталій Ляшок, на весільному фото також його родина.

На фото наша невістка Юля, яка нам як донька, дружина справжнього воїна, нашого загиблого сина, побратима друга “Тєні”, ветерана “Азову” – Мирослава (друга “Міріка”). І я з дружиною і онуком – сином Мирослава і Юлії. Так у свій час, зробили Мирослав і Юлія після свого весілля, передавши зібрані гроши волонтерам. Ось де козацький дух і незламна стійкість української нації.

Т

Коментувати