Поліція, Суспільство

Минулої доби виявлено чотирьох жителів міст Суми та Шостка, в яких правоохоронці виявили при собі наркотичні засоби або психотропні речовини

Одразу трьох мешканців обласного центру вчора зупинили для перевірки працівники патрульної поліції. У чоловіків 45, 43 та 41 років під час поверхневого огляду було виявлено кристалічну речовину, зовні схожу на психотропний засіб «PVP-сіль» разом з пристроєм для вживання наркотичних речовин, порошкоподібну речовину, зовні схожу на психотропний засіб «PVP-сіль», а також марихуану.

А ось у 20-річного мешканця Шостки виявлено пігулки «Димедролу» та «Метадону», які той зберігав у себе не маючи відповідних на те дозволів.

У кожному з випадків на місцях працювали слідчо-оперативні групи Сумського та Шосткинського районних управлінь поліції, які задокументували дані епізоди. Усе вилучене направлено на експертне дослідження до Сумського НДЕКЦ МВС.

За даними фактами дізнавачами поліції розпочаті кримінальні провадження за ознаками вчинення правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту». Проводиться досудове розслідування.

Коментувати