Благоустрій, Відео, Новини, Суспільство

Мешканці с.Клишки “задихаються” через недобудовану дорогу державного значення: цю проблему вони донесли до депутатів міськради (+ відео)

Члени громадської організації “ШАГ” на початку липня побували у селі Клишки та поспілкувалися з його мешканцями. Серед багатьох проблем, з якими доводиться жити людям – дорога в центрі села, яка має статус державної. Але, не зважаючи на статусне значення, вона стала чи не екологічною бідою. Саме про це розповіли селяни під час зустрічі з громадськими активістами.

Як стало відомо, дорогу державного значння “Вороніж-Клишки-Собич” почали ремонтувати до початку повномасштабної війни, роботи через брак коштів призупинили. І ось вже півтора року селяни вимушені дихати сумішшю бетону, цегли та скла. Про цю проблему мешканка Клишок, Людмила Несвітайло цього разу розповіла вже депутатам Шосткинської міської ради під час пленарного засідання.

Я прийшла, щоб розповісти в якому жаху живуть люди по вулиці Бойка. Це ад! Цементна дорога, яка 25 грудня 2022 року була засипана “чорті чим”, як кажуть: і галька, і якісь каменюки, і бите скло. По цьому ходили, їздили більше року. Але це вже просто неможливо!… Немає чим дихати від цього пилу у хаті, не говорячи вже про вулицю.

Вислухавши проблему селян, міський голова Микола Нога запропонував депутатам виділити з міського бюджету кошти на ремонт дороги в с.Клишки.

Давайте скинемося і виділемо поки що 500 тисяч. Зробимо частину, а потім ще.

Коментувати