Відео, Війна РФ проти України, ДСНС, Новини, Поліція, Суспільство

За минулу добу росіяни поранили троє цивільних, серед них неповнолітній хлопець, та зруйнували ще одну школу на Глухівщині (+ відео)

За минулу добу було завдано 259 ударів по території Сумської області. Загалом 45 населених пунктів піддавалися обстрілам з різних видів зброї, повідомляє поліція Сумщини.

Внаслідок ударів отримали поранення 3 особи, в тому числі одна неповнолітня. Зруйновано магазин, пошкоджено 19 приватних житлових будинки, будівлю школи, будинок культури, господарчу споруду, гараж та 4 легкових автомобілі.

Зокрема у Стецьківці Сумської громади через обстріл з РСЗВ поранені двоє цивільних (з них – 14-річний хлопець), пошкоджені 4 приватні будинки та 4 автомобілі.

Також 8 вересня ворог наніс удари по території навчальному закладу одного з прикордонних населених пунктів Березівської громади, Шосткинського району. В результаті атаки великих руйнувань зазнали приміщення, на значній площі загорілась покрівля також палали дрова.

Співробітники ДСНС вдалось локалізувати пожежу. Після цього проводився розбір завалів для виявлення прихованих осередків горіння. Про це повіломили рятувальники Сумщини.

Коментувати