Благодійність, Гуманітарна допомога, Медицина

Заклади охорони здоров’я Шосткинської громади отримали гуманітарну допомогу від американсько-українського благодійного фонду «Разом для України»

С перших днів повномасштабного вторгнення американсько-український благодійний фонд «Разом для України» підтримує різні галузі життєдіяльності Шосткинської громади.

За сприяння народного депутата України Михайла Ананченка благодійники надали гуманітарну допомогу закладам охорони здоров’я. Вантаж розподілили між центорм ПМСД, дитячою лікарнею та ЦРЛ.

Секретарка Шосткинської міськради Оксана Шаповал розповіла, що листи потреби складали головні лікарі медичних закладів:

Там і засоби гігієни, і медичні засоби, такі як: стерильні рукавички, халати, одяг для медичних працівників. Деяке приладдя, таке як ваги і все інше. Є навіть невеликі медичні меблі. Ліки, вітаміни…Більш детально будемо дивитися, – зауважила Оксана Шаповал.

Задовольнити вразливі верстви населення Шосткинської громади та забезпечити медичний персонал необхідним приладдям і розхідними матеріалами – саме таким принципом керувались у центрі первинної медико-санітарної допомоги при заповненні заявки для благодійного фонду “Разом до України”.

Виконуючий обов’язки директора центру ПМСД Олександр Мазур подякував благодійному фону за надану гуманітарну допомогу. У зв’язку з посиленням ворожих атак на територію Сумщини, вона є особливо важливою, говорить керівник:

Хотілось би сказати велике дякую нашим партнерам, які допомогли і швидко відгукнулись на нашу проблему та задовольнили все те, що хотіли бачити ми і наші пацієнти.

Коментувати