Волонтерство, Допомога, Суспільство

Дрони замість врожаю або металеві жнива на Шосткинщині

Шостка зазнала чергового нищівного комбінованого удару. Дрони перетворили квітучі городи на поле битви. А плодоносні сади на згарища.

Люди, які збирали помідори та вирощували розсаду для власного столу, тепер змушені копати в руїнах скла. Та радіти що встигли зібрати хоч щось, до того як відбулося влучання.

Уламки теплиць, понівечені рослини – це все, що залишилося від їхньої праці. Це не просто втрата врожаю, це удар по їхній самодостатності, по їхній вірі в майбутнє.

Пенсіонери, які вирощували овочі, щоб мати хоч якийсь додатковий дохід, тепер залишилися без нічого. Не лише без заготовок на зиму а й без плодів своєї праці. Місце, де ще вечором майоріли помідори та красувалися огірки, стало вирвою, заставною уламками будинку та частинами розірвано снаряду

Команда волонтерів робить все можливе, щоб допомогти постраждалим. Відтак Проліска – Конотоп здійснили виїзд на місце обстрілу до міста Шостка, для надання гуманітарної допомоги та непродовольчих товарів від UNHCR Ukraine – Aгентство ООН у справах біженців в Україні

Допомогу, у вигляді будівельних матеріалів, для проведення екстреного ремонту житла та непродовольчі товари: отримали 45 домогосподарств (80 людей).

Коментувати