Відео, ДСНС, Події, Суспільство

Дві пожежі у Шостці, які сталися вчора і сьогодні, – сумний наслідок дитячих пустощів з вогнем (+ відео)

Вчора, 19 травня в м. Шостка черговий караул 7-ї державної пожежно-рятувальної частини був викликаний на вул. В’ячеслава Чорновола, де полум’я охопило сміття та перекинулося на розташовані поруч три тимчасові металеві господарчі будівлі. Вогнеборці локалізували загоряння, запобігши його подальшому поширенню і ліквідували пожежу.

За попередніми даними, припустима причина загоряння – дитячі пустощі з вогнем. На щастя, малеча не постраждала.

І знову дитячі пустощі з вогнем вже сьогодні, 20 травня. О12:45 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про пожежу господарчої будівлі в приватному домоволодінні по вул. Сумська у м. Шостка. На місце виклику прибули рятувальники.

Як було встановлено, вогонь охопив покрівлю по всій площі. Через сильне задимлення пожежні працювали у захисних апаратах. О 13:00 пожежу локалізували, запобігши поширенню полум’я на всю будівлю та поруч розташовану оселю. О 13:35 загоряння приборкали.   

За попередніми даними, припустима причина пожежі дитячі пустощі з вогнем сина господарки. На щастя, дитина не постраждала!

“Вкотре наголошуємо, щоб батьки уважно слідкували за дітьми та розповідали їм, що пустощі з вогнем – це не іграшки”, – наголошують рятувальники.

Коментувати