Відео, Конкурс, Культура, Суспільство

Вихованці Шосткинського ансамблю “Любисток” отримали Гран-прі на Міжнародному фестивалі у Болгарії та завоювали серця всіх учасників конкурсу (+відео)

На Міжнародному фестивалі “FunFiesta” вихованці фольклорного ансамблю”Любисток” Центру естетичного виховання отримали Гран-прі.
Керівниця – ТетянаСтегайло.

Фестиваль -конкурс проходив в Болгарії з 7-го по 13 червня. Дуже вдалий початок літніх канікул! Ці дні подорожі для дітей були щедро наповнені сонцем, морем, дитячою радістю та фестивальними зустрічами!

Журі високо оцінило виступ “Любистків” ,назвавши їх найкращим відкриттям конкурсу. Ансамбль показав на розсуд журі сценічні обряди “Веснянки” та “Івана Купала “.

Приємно,що вітали з перемогою нас всі учасники конкурсу ! Наші пісні, ігри, хороводи всіх зачарували!
Виступали ми у стародавніх українських костюмах, показавши їх різнобарвність та неповторну красу! – пише Тетяна Стегайло на своїй Фейсбук-сторінці.

“Любисток” разом з керівницею встигли побувати на екскурсії до міста Варна, де милувалися краєвидами Болгарії ,відвідали скельний монастир,побували в музеї. На зворотньому шляху додому завітали до Одеси,яка зустріла колектив прохолодою зелених алей та чудовою архітектурою.

Додому всі поверталися сповнені вражень та найдій.

Хочеться побажати одного -Миру! Щоб літо дарувало нашим дітям гарний відпочинок та нові враження ! З Україною в серці! – написала Тетяна Стегайло.

Коментувати