Екологія, Освіта, Проєкти

Шосткинські вихованці гуртка “Флористика та фітодизайн інтер’єру” посіли III місце на обласному фестивалі проєктів ландшафтного дизайну(+фото)

У межах обласного соціально-освітнього проєкту «КРОВНА РОДИНА», з метою посилення виховного потенціалу закладів позашкільної освіти, формування партнерських відносин між педагогами, батьками, громадськими організаціями щодо родинного виховання засобами еколого-натуралістичної творчості 25 червня 2024 року на інтерактивній дошці Padlet відбувся обласний фестиваль проєктів ландшафтного дизайну «Квіти моєї родини».

Вихованці гуртка “Флористика та фітодизайн інтер’єру” (керівниця Наталія Сакунова) зайняли III місце. Про це повідомили на Фейсбук-сторінці ЕкоЦентр Сергія Корнієнка м. Шостка.

У заході взяли участь понад 110 учнів, вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти області з 12 об’єднаних територіальних громад.

На фестивалі було представлено різноманітні проєкти ландшафтного дизайну: клумби, рабатки, розарії, бордери, альпійські гірки тощо, реалізовані як на територіях закладів освіти, так і в рекреаційних зонах громад, родинних садибах у тісній співпраці з родинами вихованців, підприємцями, органами місцевого самоврядування.

З проєктами ландшафтного дизайну можна ознайомитися тут:

https://padlet.com/nadiiaboiko15_/padlet-7l9n6baya2xzebtq

Коментувати