Благодійність, Події

У Шостці поліцейські долучилися до заходу «Допоможи онкохворій дитині»

Співробітники груп реагування патрульної поліції, слідчі та дільничні офіцери поліції сьогодні, 26 травня, завітали до приміщення Biopharma Plasma Шостка з доброю місією – здати компоненти крові для маленьких пацієнтів Сумського обласного онкологічного диспансеру, повідомляє Відділ комунікації поліції Сумської області.

Цей захід приурочили до Міжнародного дня захисту дітей, який щорічно святкують 1 червня. З гарним настроєм та переконанням, що їх компоненти крові допоможуть врятувати життя хворим діткам, поліцейські завітали до донорського центру в Шостці для безкоштовної здачі плазми.

Процедура проходження необхідного медичного обстеження, дозвіл на здачу компонентів крові від лікарів, трохи хвилювання, і за мить звичайні поліцейські стали рятувальниками маленьких життів – донорами. Для багатьох присутніх правоохоронців це перша донація, проте вони впевнені, що не остання. Адже так важливо поділитися краплинкою свого здоров’я з іншою людиною, а особливо з дітками, які цього потребують.

Співробітники донорського центру в свою чергу кажуть, що такі добрі справі вкрай необхідні, адже банк крові постійно потребує поповнення, а поліцейські своїми діями показують гарний приклад людяності, щедрості та небайдужості до долі маленьких життів.

Коментувати