102, Події

У Шостці поліцейські «гарячим слідом» розшукали чоловіка, який викрав із супермаркету пляшку горілки

Повідомлення про пограбування надійшло в поліцію від касира супермаркету. Жінка розповіла, що один з відвідувачів забрав з полиці в торгівельній залі пляшку алкоголю і, не заплативши за товар, покинув приміщення магазину. Остання зробила йому зауваження щодо оплати, проте агресивно налаштований чоловік не звернув на це увагу, повідомляє Шосткинське районне управління поліції.

Отримавши від адміністрації супермаркету фотозображення підозрюваного, співробітники у складі групи реагування патрульної поліції одразу розпочали його пошук. Вже за кілька хвилин чоловіка знайшли на одній з центральних вулиць міста. Ним виявився раніше судимий 27-річний місцевий житель. Останній спочатку заперечував свою провину, проте, коли йому продемонстрували відео з камер відеонагляду супермаркету, зізнався у скоєному.

У поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від двох тисяч до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Коментувати