102, Події

У Шостці дільничні офіцери поліції затримали грабіжника, який викрав два мобільні телефони у свого знайомого

Зловмисник, скориставшись нагодою, заволодів двома мобільними телефонами свого знайомого. По щасливій випадковості поряд з місцем пригоди знаходились дільничні офіцери поліції, які і затримали підозрюваного разом з гаджетами. Під час перебування на дільниці обслуговування, офіцери поліції побачили невідомого, який тікав від іншого чоловіка. Правоохоронці зреагували миттєво і зупинили втікача для з’ясування всіх обставин.

Виявилося, що 40-річний шосткинець забрав у свого знайомого два мобільні телефони і як раз тікав від потерпілого. Обох учасників події доставили до управління поліції для опитування. За словами 39-річного власника гаджетів, він зустрів на вулиці знайомого, який попросив у нього дозволу подзвонити. Не підозрюючи нічого поганого, чоловік передав йому свій телефон. Проте, як тільки апарат опинився в руках зловмисника, останній кинувся бігти. Потерпілому вдалося його затримати, та, щоб викликати на місце правоохоронців, він дістав свій другий телефон. Втім, зловмисник вирвав з рук і той, та знову став тікати. Під час цієї гонитви його і зупинили поліцейські. Наразі мобільні телефоні правоохоронці у підозрюваного вилучили та повернули власнику.

Відносно нього у поліції відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України. За скоєне йому загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області

Коментувати