101, Відео, Події

У Шостці горів гараж та господарча споруда

17 червня о 16:10, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння гаражу по вул. Свемівська в м. Шостка. Про пожежу повідомили випадкові перехожі, які побачили дим та полум’я на покрівлі. На місце події було направлено черговий караул 4 – ї державної пожежно – рятувальної частини.

По прибуття було встановлено, що вогнем охоплено гараж по всій площі та речі домашнього вжитку всередині. Через запізній виклик полум’я встигло перекинутись на поруч розташовану господарчу споруду, що не експлуатується, а вогонь охопив покрівлю та перекриття сараю на площі до 30 кв. м. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на решту споруди. Для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від пожежного гідранта, який був розташований на відстані 1 км від осередку горіння.

За інформацією Головного управління ДСНС України у Сумській області, о 16:51 загоряння локалізували, а о 18:07 – витративши на гасіння майже 20 тонн води, повністю ліквідували. Всього на гасіння було залучено 2 одиниці спеціальної техніки та 8 чоловік особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Коментувати