102, Події

У Шостці випускників шкіл познайомили з роботою поліції

Учні 11-го класу школи № 7 відвідали райуправління поліції, де познайомилися з роботою відділів та секторів, а для випускників школи № 1 інспектор сектору кадрового забезпечення провела профорієнтаційну лекцію по відеозв’язку, повідомляє Поліція Сумської області.

Аби познайомити майбутніх абітурієнтів з роботою поліції наочно, співробітники кадрового забезпечення Шосткинського районного управління поліції запросили учнів одинадцятого класу міської школи до себе на екскурсію. Вона розпочалася з «серця» підрозділу – чергової частини.

Інспектор кадрового забезпечення Яна Юревич розповіла присутнім про оснащення чергової частини, як спрямовується слідчо-оперативна група чи група реагування патрульної поліції на місце події. Далі школярів ознайомили із спецзасобами поліцейських. Хлопці та дівчата мали нагоду потримати їх в руках, приміряти на собі каски та бронежилети, зробити пам’ятні фото. Не аби яку зацікавленість викликав у гостей патрульний автомобіль. Після чого, екскурсантам продемонстрували автомобілі громадян, які потрапили в ДТП, розповіли про їх наслідки. Користуючись можливістю інспектор нагадала підліткам Правила дорожнього руху та надала поради щодо збереження власного життя і здоров’я.

А от з учнями одинадцятого класу школи № 1 Яна Юревич провела профорієнтаційну бесіду по відеозв’язку. Вона розповіла випускникам про порядок вступу до закладів вищої освіти зі специфічними умовами навчання, які вимоги висуваються до майбутніх курсантів.По завершенню, школярі мали змогу отримати змістовні відповіді на свої запитання по цій темі.

Коментувати