Благоустрій, Війна РФ проти України, Події, Суспільство

Сумщина, 89 день війни. Підсумки 23 травня у сфері ЖКГ області

Голова Сумської ОВА Дмитро Живицький повідомив підсумки 89-го дня війни, а саме, що відбувалося у сфері житлово-комунального господарства окремих міст області.

🔸Охтирка. Прибирається місто, розбирають завали та демонтують конструкцій на території Охтирської ТЕЦ. Продовжуються роботи з обстеження житлових будинків та інших будівель після їх руйнування чи пошкодження внаслідок бомбардування міста. Проводяться роботи з ліквідації пошкоджень у приватному секторі міста.

🔸Білопілля. Це була найжахливіша ніч для міста, певно, з початку війни. Сьогодні протягом дня розбирали житлові будинків та господарчі споруди, зруйновані внаслідок авіаудару та обстрілів міста. Відновлено доступ до помешкань, що були заблоковані завалами. У більшості будинків заклеїли вибиті вікна.

🔸Охтирський район. Тривають ремонтно-відновлювальні роботи на мережах газопостачання, що були пошкоджені внаслідок бойових дій, у населених пунктах району.

🔸В усіх районах області продовжується ямковий ремонт доріг. За день відремонтували 1086 кв. м дорожнього покриття на трасах Н-07, Н-12, Р-60, Р-61, Р-44.

Коментувати