COVID-19, Відео, Події, ТРК "Акцент"

Ситуацію з коронавірусною інфекцією у Шосткинській громаді обговорили під час апаратної наради при міському голові

Медики констатують  зменшення динаміки захворюваності на COVID-19. Як повідомила Ірина Хаміцевич, завідувачка Шосткинським міськрайонним відділом ГУ «Сумський обласний лабораторний центр МОЗ України», протягом минулому тижня у Шостці та населених пунктах громади було зафіксовано 20 випадків інфікування на COVID-19, що значно менше ніж на попередніх.

– Станом на 7 червня залишається 71 активний осередок COVID-19. А тому особи, які знаходяться на самоізоляції повинні дотримуватись карантинних обмежень, аби не наражати на небезпеку інших.

В інфекційному відділенні ЦРЛ перебуває 21 особа, з них 11 – мають підтверджений діагноз Covid-19, четверо хворих знаходяться на кисневій підтримці, проінформував головний лікар ЦРЛ Олег Штогрин.

Під амбулаторним спостереженням наразі перебуває 32 особи, серед яких одна дитина, зазначив Олександр Жук, директор Центру ПМСД.

Продовжує роботу з профілактики розповсюдження коронавірусної інфекції і Держпродспоживслужба. На минулому тижні здійснено 51 перевірку, у рамках яких було складено 4 протоколи за порушення протиепідемічних правил.

Хоч у Шостці ситуація з захворюваністю на коронавірусну хворобу COVID-19 стабілізувалась, міський голова Микола Нога закликав мешканців громади дотримуватись усіх протиепідемічних правил.

Коментувати