Події, Суспільство

Перестало битися серце легендарної жінки Шостки Сталіни Дмитрівни Кушнірової

Сьогодні, 22 лютого, на 83-році життя перестало битися серце Сталіни Дмитрівни Кушнірової.

Сталіна Дмитрівна була головою виконавчого комітету Шосткинської міської ради народних депутатів Сумської області, 1-им секретарем Шосткинського міського комітету КПУ Сумської області.

Це – легендарна постать для Шостки. Адже завдяки своєму таланту керівника та життєвій енергії вона свого часу розбудовувала місто. Сталіна Дмитрівна удостоєна високих державних нагород, серед яких два ордени Трудового Червоного Прапора, є почесним громадянином міста Шостка, яке вона завжди прославляла.

Як повідомляє Микола Нога, траурні заходи відбудуться 23 лютого в Центрі культури та дозвілля, вул. Садовий бульвар, 13. Церемонія прощання буде тривати з 12:00 до 13:00.

Сьогодні ми втратили Сталіну Кушнірову – людину-легенду, яка зробила безцінний внесок у розбудову Шостки. Все життя Сталіни Дмитрівни було пов’язане з нашим містом – від юнацьких років до останнього подиху. Її патріотизм та непересічний талант керівника перетворили Шостку на потужний центр виробництва, науки, спорту та культури півночі України.Ми прощаємося з Почесним громадянином нашого міста, з гордістю нашої малої Батьківщини. Схиляємо голови в скорботі та пошані і згадуємо слова славетної нашої землячки: «Шостці я ніколи не зраджувала!». Від імені всіх жителів нашої громади висловлюю щирі співчуття родичам і всім, хто особисто знав Сталіну Дмитрівну Кушнірову, – написав у Фейсбук міський голова Микола Нога.

Коментувати