102, Події

На Шосткинщині співробітники групи реагування патрульної поліції виявили на присадибній ділянці 30-річного чоловіка 18 кущів конопель

Виїхавши на виклик, співробітники групи реагування патрульної поліції виявили на присадибній ділянці 30-річного чоловіка 18 кущів конопель. Власник насаджень запевняє правоохоронців, що займався їх вирощуванням виключно для власних потреб, повідомляє Шосткинське районне управління поліції.

Реагуючи на виклик по спецлінії «102» щодо викрадення людини, співробітники сектору реагування патрульної поліції зайшли до садиби 30-річного жителя одного з сіл у Шосткинському районі. Там, під час спілкування з власником, правоохоронці помітили на присадибній ділянці чоловіка насадження конопель. Поліцейські нарахували 18 кущів, які вилучили та направили на експертне дослідження.Сам же «аграрій» запевняє стражів правопорядку, що вирощував їх виключно для власних потреб.

У поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 310 «Посів або вирощування снотворного маку чи конопель» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штраф від ста до п’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Коментувати