101, Новини

На Шосткинщині вогнеборці ліквідували загоряння лазні

30 березня о 03:08, на лінію екстреного виклику 101, надійшло повідомлення про загоряння лазні по вул. Зарічна в с. Погребки на Шосткинщині. Про пожежу повідомив сусід, який побачив дим з – під покрівлі споруди. На місце події було направлено відділення чергового караулу 5 – ї державної пожежно – рятувальної частини місцеву пожежну команду с. Івот, повідомляє Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області.

По прибуттю було встановлено, що вогнем охоплено покрівлю та перкриття на площі до 20 кв. м, стіни на площі до 18 кв. м особисте майно та речі домашнього вжитку. Утворилась загроза подальшого поширення вогню на решту будівлі та поруч розташований гараж і житловий будинок. Для безперебійної подачі води на гасіння пожежні автоцистерни довелось до заправляти від природної водойми, яка була розташована на відстані 100 метрів від осередку горіння.

О 04:46 загоряння локалізували, а о 05:38 – витративши на гасіння майже 9 тонн води, повністю ліквідували.

Всього на гасіння було залучено 1 одиницю спеціальної техніки та 4 чоловіки особового складу від Державної служби України з надзвичайних ситуацій і 1 автомобіль та 1 працівник місцевої пожежної команди с. Івот.

Коментувати