Події, Суспільство, Технології

На Сумщині розпочали зводити мультифункціональний спортивний комплекс H2O-MAXI

Цьогоріч у різних областях України за програмою Президента України Володимира ЗЕЛЕНСЬКОГО «25 спортивних магнітів» коштом субвенції будуть профінансовані 11 спортивних об’єктів, в тому числі, один – в Тростянецькій громаді на Сумщині – мультифункціональний спортивний комплекс H2O-Maxi.

Станом на сьогодні триває зняття родючого шару грунту і підготовка майданчика (вирівнювання) для влаштування котловану. Потрібно вивезти 13410 м3 грунту.

У комплексі H2O-Maxi передбачається будівництво: великого та малого плавальних басейнів; зали боротьби та зали боксу; фітнес зали та тренажерної зали; зали важкої атлетики; бігових доріжок; кафе та конференц-залів.

Під час змагань комплекс зможе розмістити 710 глядачів. А його загальна кошторисна вартість – 262,5 млн гривень.

Нагадаємо, цьогоріч у різних областях України за програмою Президента України «25 спортивних магнітів» коштом субвенції будуть профінансовані 11 спортивних об’єктів. Серед відібраних проєктів – спортивні об’єкти, на яких буде проведена реконструкція або будівництво.

Всі комплекси призначені для проведення Всеукраїнських та міжнародних змагань, навчально-тренувальних зборів для національних збірних команд з не менш ніж п’яти олімпійських видів спорту, а також для занять масовим спортом. Усі заявлені спортивні арени орієнтовно будуть введені в експлуатацію до 2023 року включно.

За матеріалами Сумської ОДА

Коментувати