Події, Спорт

«Карпати» припинили безкоштовний вхід на матчі чемпіонату

Вхід на наступний домашній матч львівських «Карпат» вже буде платним.

На двох домашніх календарних поєдинках Другої ліги і кубковому за участю львівських «Карпат» було присутнє 19 900 уболівальників.

Як стало відомо Metaratings, наступний домашній поєдинок «Карпат» з «Черніговом» (5-го вересня) вже буде платним. Цінова політика ще уточнюється, але вартість одного квитка не перевищуватиме 50 гривень.

Нагадаємо, що «Карпати» (Львів) поки займають третє місце в групі «А» другої ліги, набравши 9 очок і маючи одну гру в запасі.

Команда буде виступати на стадіоні «Україна». Львівська міська рада оголосила конкурс на право постійного оренди стадіону з умовою поліпшення його стану мінімум на 15 млн гривень.

Клуб також відмовився від почесних президентів у керівництві. В останні місяці фінансував жіночу футбольну команду «Карпати» і найближчим часом офіційно створить відповідний підрозділ у структурі клубу.

Нагадаємо, що про створення жіночих футбольних клубів обов’язала УАФ. Таким чином, була прийнята реформа про створення жіночого футболу в Україні і кожний футбольний клуб, який хоче бути ліцензований, повинен мати дійсний жіночий ФК, який приймає участь у змаганнях. 

Також, у клубу є договір про співпрацю з дитячо-юнацькою спортивною школою «Карпати».

Коментувати