Суспільство

Заморські новинки: доставляйте товари за кращими цінами 

Варто сказати, що в сучасних українських магазинах можна купити майже все необхідне. Багато товарів з усього світу продається онлайн, у бутиках та супермаркетах. Проте є одна особливість: новинки вперше з’являються саме на американському ринку. Причина проста – висока купівельна спроможність населення. 

Звісно, можна почекати кілька років, і такі самі товари з’являться в наших містах. Проте існує альтернативний варіант – доставка з США в Україну.

Рассказываем что купить на Амазоне в 2022: хиты и топ товаров, от бумаги  для печати A4 до футболок

Що необхідно для здійснення доставки товарів з Америки

Найголовнішою проблемою для наших земляків є те, що продавці з США не страждають на дефіцит попиту. Саме тому вони не намагаються виходити за межі внутрішнього ринку. Наприклад, ви не зможете замовити в Україну останню модель Nike Air з-за океану. Доведеться чекати, коли ті самі кросівки почнуть імпортувати до нашої країни. 

Хоча купувати товари на американському ринку можуть лише місцеві мешканці, зовсім не обов’язково шукати родичів чи знайомих на іншому континенті. Сьогодні існують компанії, які спеціалізуються на наданні послуг доставки. Це працює просто:

  • Посередник орендує склад у штаті, у якому покупки не оподатковуються, що дозволяє отримати замовлення від інтернет-магазину безпосередньо в США.
  • Товари багатьох клієнтів збираються, упаковуються.
  • Здійснюється доставка вантажу в Україну. Клієнти можуть обрати варіант, що влаштовує за часом і вартістю – транспортування літаком чи кораблем.
  • Посилку забирають у поштовому відділенні або замовляють додому. 

Завдяки посередникам, які надають послуги з доставки, клієнти з України можуть купувати за кордоном майже з таким самим рівнем комфорту, як і у місцевих магазинах. Суттєва відмінність полягає лише в часі здійснення доставки та її вартості. Проте останній фактор компенсує вигідніша ціна багатьох товарів у США.

Что интересного купить на Амазоне сегодня?

Якщо ви шукаєте новинки певного бренду, тоді варто відвідувати офіційні інтернет-магазини. Багато цікавого можна знайти на так званих платформах електронної комерції. Однією з найбільших є Amazon. Американці купують тут майже все: від книг до автозапчастин. Тож радимо дізнатися, як купувати на «Амазон» https://easyxpress.com.ua/uk/content/amazon

Коментувати