Офіційно, Суспільство, Фоторепортаж

Для жителів старостинських округів Шосткинщини провели консультації з земельних питань (+фото)

З метою підвищення правової спроможності громадян, поширення інформації про безоплатну правову допомогу та надання індивідуальних консультацій і роз’яснень з земельних питань фахівчині Шосткинського місцевого центру Наталія Бохан та Єлизавета Кричевцова здійснили робочий візит до с. Богданівка та с. Пирогівка Шосткинського району, повідомляють у Шосткинському місцевому центрі з надання БВПД.

У ході візиту був проведений комплекс правопросвітницьких заходів. Для жителів старостинських округів Наталія Бохан провела правопросвітницький захід з актуальних питань на тему: «Оренда земельної ділянки в умовах воєнного стану. Основні аспекти».

Мешканцям була надана інформація про реалізацію права на оренду землі, особливості договору оренди землі, суборенди землі, припинення договору оренди землі. «Орендарі та суборендарі земельних ділянок сільськогосподарського призначення усіх форм власності можуть передавати на строк до 1 року належне їм право оренди, суборенди іншій особі для використання земельної ділянки за цільовим призначенням без погодження із власником за простим повідомленням», – роз’яснила Наталія Бохан. Того ж дня на базі будинку культури в с. Богданівка Єлизавета Кричевцова провела право просвітницький захід «Конституційні права та свободи людини». У ході заходу працівниця центру розповіла про основні права, які закріплені в Конституції України. Після цього юристки центру надали безоплатні правові консультації сільським жителям. У ході виїзного прийому до правників центру за юридичними консультаціями звернулися громадяни, які цікавилися порядком безоплатного отримання земельних ділянок у власність, встановлення меж земельної ділянки, купівлі-продажу земельної ділянки.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

За отриманням безоплатної правової допомоги звертайтеся до бюро правової допомоги Шосткинського місцевого центру :

м. Шостка, вул. Горького, 4.

м. Глухів, вул. Шевченко, 4.

м. Кролевець, вул. Європейська, 15.

м. Середина-Буда, вул. Троїцька, 2.

смт Ямпіль, бульвар Ювілейний, 1

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

Дізнайтеся більше про надання безоплатної правової допомоги: https://linktr.ee/legalaid.gov.ua

Коментувати