Події, Суспільство

Встановлення  головної ялинки у Шостці цьогоріч  не планується, – міськрада

В соцмережах зараз відбуваються  активні  дискусії щодо проведення загальноміських новорічних заходів. Ключове питання  при цьому – бути чи не бути міській ялинці. Як повідомляє Шосткинська міська рада, встановлення  головної міської ялинки цьогоріч не планується.

Перш за все  нам необхідно пам’ятати про заходи безпеки для громадян. В умовах військового стану дуже важко спрогнозувати,  якою саме  буде ситуація на свята. Зайві масові скупчення людей ні до чого. Недоцільно  витрачати кошти на встановлення головної  міської  ялинки цього року, краще зекономлені  кошти направити на підтримку ЗСУ. Також є  необхідність в обмеженні  споживання електроенергії, – вказано в повідомленні.

Проте, Новий рік та Різдво ніхто не скасовує. Окремі новорічні композиції без ілюмінації можна створити як в центрі міста та його  мікрорайонах, так і в  старостинських округах.

Чекаємо на пропозиції жителів громади з цього питання. Пам’ятаємо, новорічні та різдвяні свята, перш за все, свята родинні, тому кожен може подарувати новорічну ялинку своїм рідним та близьким, – зазначає Шосткинська міська рада.

Коментувати