COVID-19, Здоров'я, Події

Вакциновано 75% працівників закладів освіти Шосткинської громади

Сьогодні, 13 вересня, у міськвиконкомі відбулася апаратна наради при міському голові. Як зазначила Наталія Сергейко, начальниця управління освіти наразі вакциновано 75% працівників закладів освіти Шосткинської громади.

– В 26-ти закладах освіти із 45-ти щеплено понад 80% працівників. У решти закладів відсоток від 60% до 70%. Тому я сподіваюсь, що найближчими днями доведемо загальний відсоток вакцинованих освітян  до 80-ти у всіх закладах загальної середньої освіти, – повідомила очільниця управління освіти.

Міський голова Микола Нога, зазначив, що невакциновані освітяни, які не мають протипоказань мають бути відсторонені від роботи.

Якщо у працівника немає протипоказань та він і досі не вакцинований – відстороніть його від роботи своїм розпорядженням. Так не можна продовжувати далі в вашій галузі – це ж наші діти…, – підкреслив Микола Нога.

Головний лікар Шосткинської ЦРЛ Олег Штогрин зазначив, що починаючи з травня, жодної людини, яка отримала два щеплення від коронавірусу, до інфекційного відділення не поступало.

За минулий тиждень вакциновано ще 1637 мешканців Шосткинської громади, повідомив директор Центру ПМСД Олександр Жук.

– Загалом з початку вакцинальної кампанії зроблено 17907 щеплень. Двома дозами щеплено 8039 осіб.

Коментувати